Kook-planet: Kookstudio & Kookwinkel in Leiderdorp

Inschrijven

Inschrijven voor de 5-delige reeks kookworkshops en/of een van de thema kookavonden kan uitsluitend door het inleveren van een ondertekend inschrijfformulier. Dit kan per e-mail of in de winkel.

Uw inschrijving is pas geldig na bevestiging van deelname door Kook-planet.

Download inschrijfformulier

Download het inschrijfformulier en schrijf u direct in voor de 5-delige reeks kookworkshops en/of een thema kookavond.

 

Let op: de beschikbaarheid van alle kookavonden is beperkt én veranderlijk.
Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om altijd even telefonisch contact op te nemen via 071-542 4277.

kook-planet-leiderdorp-inschrijven-kookcursus

Betalingen

Betaling thema kookavonden

  • De inschrijving d.m.v. het inschrijfformulier geldt als bewijs van definitieve deelname en de verplichting tot het voldoen van het deelnamebedrag. Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen, kunt u een plaatsvervanger aanmelden.
  • De prijs voor deelname aan een thema kookavond bedraagt € 60,- per persoon. Inbegrepen zijn: de ingrediënten, gezellig tafelen, een drankje tijdens het eten, een kopje koffie en het gebruik van de materialen.
  • De betaling van de thema kookavonden dient te geschieden binnen 2 weken na inschrijving. Indien het bedrag niet binnen de gestelde termijn is voldaan, behoudt Kook-planet het recht voor om een andere deelnemer in te schrijven. Het bedrag kan worden voldaan in de winkel of op rekening NL71RABO0335692206 t.n.v. Kook-planet, Leiderdorp onder vermelding van naam en de datum van de thema kookavond.

Betaling 5-delige reeks kookworkshops
De prijs voor deelname aan 5 workshops bedraagt € 330,- per persoon. De betaling dient in één keer voldaan te worden. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn van 2 weken na inschrijving is voldaan, behoudt Kook-planet het recht om een andere deelnemer in te schrijven. De inschrijving d.m.v. het inschrijfformulier geldt als bewijs van definitieve deelname en de verplichting tot het voldoen van het deelnamebedrag. Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen, kunt u een plaatsvervanger aanmelden. Het bedrag kan worden voldaan in de winkel of worden overgemaakt op rekening NL71RABO0335692206 t.n.v. Kook-planet, Leiderdorp onder vermelding van naam en datum van de eerste kookavond van de 5-delige reeks kookworkshops.

Na inlevering van het inschrijfformulier ontvangt u de data van de kookavonden voor de 5-delige reeks kookworkshops.

Praktische informatie

  • Alle kookavonden zijn van 19.00 tot ± 23.00 uur.
  • Tijdens de avonden hebben we plaats voor 12-16 cursisten.
  • Bij te veel aanmeldingen op één datum zal in overleg worden ingedeeld. Bij minder dan 12 aanmeldingen per avond zal een avond vervallen. Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn krijgt u uiterlijk twee weken voor de (eerste) kook avond bericht. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort op uw rekening. Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen, kunt u een plaatsvervanger aanmelden.

Alle rechten voorbehouden Kook-planet.

Agenda kookavonden

Bekijk de mogelijkheden en informeer naar de beschikbaarheid

 

kook-planet-leiderdorp-inschrijven