Kook-planet: Kookstudio & Kookwinkel in Leiderdorp
Kook-planet-wusthof-messen

Data messen slijpen 2018

Nieuwe data messen slijpen beschikbaar Kook-planet biedt in samenwerking met een professionele instrumentslijper de mogelijkheid om al uw messen en scharen te laten slijpen, zowel voor professioneel als voor huishoudelijk gebruik. Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u uw slijpwerk inleveren (maar eerder mag natuurlijk ook!).. Houd er rekening mee dat de data rondom […]

Read More
Kook-planet-extra-openingstijden in december

Extra openingstijden in december

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij in december op een aantal dagen extra open: Zondag 3 december – 12.00-17.00 uur Maandag 4 december – 13.00-17.00 uur Zondag 24 december – 09.00-17.00 uur Graag tot ziens in de winkel! Ps. Op zoek naar een mooi cadeau voor de echte kookliefhebber? Er zijn nog een […]

Read More
leiderdorpsnieuwsblad-kookplanet15

15 jaar Kook-planet in de krant!

We staan in de krant: zowel het Leiderdorps Weekblad als het Leids Nieuwsblad hebben aandacht besteed aan ons jubileum! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen. Meer lezen over ons jubileum? Lees dan dit nieuwsbericht.

Read More
15-jaar-kookplanet-leiderdorp

15 jaar Kook-planet!

Het is feest…want het is deze maand 15 jaar geleden dat Lucien Kook-planet opende! “Het was 15 jaar geleden hartstikke spannend of een winkel zoals Kook-planet zou aanslaan in een dorp als Leiderdorp. Gelukkig is gebleken dat dat absoluut het geval is, Leiderdorp draagt Kook-planet al jaren een warm hart toe!”, aldus Lucien. Natuurlijk laten […]

Read More
Laguiole-Premium-Line-dark-wood-sf-kl-2

Perfecte cadeaus: Laguiole steakmessen

Perfecte cadeaus voor de kook- en eetliefhebber: de Laguiole steakmessen! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van wortelhout tot notenhout. Nieuwsgierig? Kijk voor een voorproefje op de site van Style de vie.  

Read More
Riedel-verkrijgbaarbij-Kook-planet

Nieuw bij Kook-planet: Riedel glaswerk!

Oh oh oh, wat zijn ze mooi: de wijnglazen van Riedel! Nu verkrijgbaar bij Kook-planet voor iedereen die van serieus wijn drinken houdt… Bekijk de video en ontdek waarom:

Read More
bredemeijer-bij-kookplanet

Nu ook Bredemeijer theepotten

  Goed nieuws voor de echte theeliefhebber: de dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn nu ook verkrijgbaar bij Kook-planet! Benieuwd naar de collectie van Bredemeijer? Bekijk de laatste Instagram-afbeeldingen:

Read More
bastart-bbq-kook-planet

Vakantiesluiting

Van maandag 24 juli t/m maandag 7 augustus is Kook-planet wegens vakantie gesloten. Hebt u in die periode vragen over producten of kookavonden? Stuur gerust een e-mail, we zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wij wensen u een geweldige zomer!

Read More
microplane-rasp-grater-kookplanet

Zomerse aanbiedingen

Zomerse aanbiedingen Kom komende week langs in de winkel en profiteer van een aantal mooie vakantiekortingen: Microplane rasp: zoals op de foto, nu van € 24,95 voor € 19,95 (t/m 12 augustus 2017) Blokrasp (Elite Box grater, ook van Microplane) nu van € 49,95 voor € 39,95 (t/m 12 augustus 2017) 20% korting op alle […]

Read More
Kook-planet-kookworkshops

Update kookavonden

U hebt zin om te koken! De thema kookavonden en 5-delige reeks kookavonden worden dit jaar razendsnel volgeboekt. Bekijk de huidige beschikbare kookavonden en reserveer nog voor de vakantie uw plek.  

Read More