Kook-planet: Kookstudio & Kookwinkel in Leiderdorp
thenewbastard-video-still

The New Bastard: een BBQ van Dutch Design

Want to be a better Bastard? We will make you one. Coming soon: de nieuwe en verbeterde Bastard BBQ. Kom langs in de winkel om ‘m te bewonderen… Lees meer over de Bastard BBQ’s. 

Read More

Weekje dicht

Van dinsdag 22 januari 2019 tot en met zaterdag 26 januari 2019 zijn wij gesloten. Wij zien u graag daarna weer bij een van onze thema kookavonden of in de winkel. Hebt u al gezien dat de nieuwe 5-delige reeks kookworkshops bijna weer van start gaat?

Read More
Kook-planet-Versuithetgroenehart-610x350

Data messen slijpen 2019

Ook in het nieuwe jaar kunt u gebruikmaken van onze messenslijp-service. Lever uw botte messen in bij ons in de winkel en haal deze een week later geslepen en wel weer op! Lekker makkelijk, geen gedoe. Bekijk de nieuwe data voor het inleveren en ophalen.

Read More
Kook-planet-Leiderdorp-extra open

Extra open in december

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij deze decembermaand weer wat extra geopend.  Zondag 23 december 2018 van 13.00 – 17.00 uur Maandag 24 december 2018 van 09.00 – 16.00 uur Graag tot kijk in de winkel!

Read More
Kook-planet-LaMer-Staub

Staub braadpannen in nieuwe kleur: La Mer

Wat een plaatjes zijn het: de nieuwe pannen van Staub in de kleur ‘La Mer’ Verkrijgbaar als cocottes en – onze favoriet – de lage ovale braadpan met vismotief! Nu afgeprijsd: 24 cm/3,8 l – Van € 259,- voor € 189,- 26 cm/5,25l – Van € 269k- voor € 199,- Graag tot snel!  

Read More
DeliVita-Kook-planet-Stylish-outdoorcooking

DeliVita Ovens – Buiten koken voor luxe liefhebbers

  Nieuw bij Kook-planet en oh, zo tof: DeliVita houtgestookte ovens… Prachtig design, uitgebreide functionaliteit en eindeloze mogelijkheden. We zijn er zelf een beetje stil van. En zelf ook nog volop aan ‘t testen! Want man, wat is dit leuk! In de winter, in de zomer, als bbq, voor pizza’s, met vrienden, of familie… Ze […]

Read More
Kook-planet-vakantiesluiting-2018

Vakantiesluiting

  Van 24 juli t/m 6 augustus zijn wij wegens vakantie gesloten. Graag tot ziens daarna!

Read More

Vaderdag: kadotip! Grillpan van demeyere

Nog geen cadeau voor Vaderdag? Check dan deze mooie actie van Demeyere. Gegarandeerd een goed cadeau. Meer weten over Demeyere? Lees dan verder of kom gerust langs in de winkel.  

Read More
Kook-planet-AVG-privacystatement

Nieuw Privacy Statement Kook-planet

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Om die reden heeft Kook-planet haar privacybeleid op schrift gesteld in een privacy statement.   Wat betekent dit voor u?  Als u onze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen, hoeft u niets te doen. Wilt u zich uitschrijven? Dan kunt u dat hier regelen. We […]

Read More
Kook-planet-nieuwe-kookcursussen

Nu online: het nieuwe kookseizoen 2018/2019

Kookseizoen 2018-2019 nu online Met veel plezier kunnen we u melden dat het nieuwe kookseizoen 2018-2019 nu online staat! Wat dacht u van een avond Italiaans koken? Of zelf vis fileren? Of koken met kreeft? Of uzelf een stressvrije Kerst cadeau doen? Bekijk alle nieuwe thema kookavonden en schrijf u snel in voor de 5-delige […]

Read More