Kook-planet: Kookstudio & Kookwinkel in Leiderdorp
leiderdorpsnieuwsblad-kookplanet15

15 jaar Kook-planet in de krant!

We staan in de krant: zowel het Leiderdorps Weekblad als het Leids Nieuwsblad hebben aandacht besteed aan ons jubileum! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen. Meer lezen over ons jubileum? Lees dan dit nieuwsbericht.

Read More
15-jaar-kookplanet-leiderdorp

15 jaar Kook-planet!

Het is feest…want het is deze maand 15 jaar geleden dat Lucien Kook-planet opende! “Het was 15 jaar geleden hartstikke spannend of een winkel zoals Kook-planet zou aanslaan in een dorp als Leiderdorp. Gelukkig is gebleken dat dat absoluut het geval is, Leiderdorp draagt Kook-planet al jaren een warm hart toe!”, aldus Lucien. Natuurlijk laten […]

Read More
Laguiole-Premium-Line-dark-wood-sf-kl-2

Perfecte cadeaus: Laguiole steakmessen

Perfecte cadeaus voor de kook- en eetliefhebber: de Laguiole steakmessen! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van wortelhout tot notenhout. Nieuwsgierig? Kijk voor een voorproefje op de site van Style de vie.  

Read More
Riedel-verkrijgbaarbij-Kook-planet

Nieuw bij Kook-planet: Riedel glaswerk!

Oh oh oh, wat zijn ze mooi: de wijnglazen van Riedel! Nu verkrijgbaar bij Kook-planet voor iedereen die van serieus wijn drinken houdt… Bekijk de video en ontdek waarom:

Read More
bredemeijer-bij-kookplanet

Nu ook Bredemeijer theepotten

  Goed nieuws voor de echte theeliefhebber: de dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn nu ook verkrijgbaar bij Kook-planet! Benieuwd naar de collectie van Bredemeijer? Bekijk de laatste Instagram-afbeeldingen:

Read More
bastart-bbq-kook-planet

Vakantiesluiting

Van maandag 24 juli t/m maandag 7 augustus is Kook-planet wegens vakantie gesloten. Hebt u in die periode vragen over producten of kookavonden? Stuur gerust een e-mail, we zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wij wensen u een geweldige zomer!

Read More
microplane-rasp-grater-kookplanet

Zomerse aanbiedingen

Zomerse aanbiedingen Kom komende week langs in de winkel en profiteer van een aantal mooie vakantiekortingen: Microplane rasp: zoals op de foto, nu van € 24,95 voor € 19,95 (t/m 12 augustus 2017) Blokrasp (Elite Box grater, ook van Microplane) nu van € 49,95 voor € 39,95 (t/m 12 augustus 2017) 20% korting op alle […]

Read More
Kook-planet-kookworkshops

Update kookavonden

U hebt zin om te koken! De thema kookavonden en 5-delige reeks kookavonden worden dit jaar razendsnel volgeboekt. Bekijk de huidige beschikbare kookavonden en reserveer nog voor de vakantie uw plek.  

Read More
lampeberger-1liter

Top 3 zomerparfums Lampe Berger

Om de zomer te vieren en ervoor te zorgen dat u ook na de vakantie thuiskomt in een fris huis, hebben we de Top 3 Lampe Berger zomerparfums samengesteld. Ga ook lekker fris op vakantie en profiteer van deze mooie korting op de volgende huisparfums: Ocean Breeze Aquatic Wood Ylang’s Sun Meer weten over Lampe […]

Read More
Kook-planet-mailing

Culy.nl: een van de leukste kookwinkels van Nederland!

Er zijn van die dingen die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Een voorbeeld? Als een van de grootste foodblogs van het land ons uitroept tot een van leukste kookwinkels van het land! Lees het op de website van Culy.nl

Read More