Een mooi recept voor in het najaar als de paddenstoelen het allerlekkerst zijn.
Bladerdeeg met paddenstoelen en blauwe kaas
-
- Cook Time
- Minutes
Ingredients
- Champignons
- Shii-take
- Kastanje champignons
- Oesterzwammen
- Uitje
- Koksroom
- Jus d’veau
- Zout-peper-aromat
- Knoflook
- Blauwe kaas
- Bladerdeeg
Nutrition Info
Instructions
- Snipper een uitje en een teentje knoflook.
- Snijd de paddenstoelen in gewenste stukken.
- Fruit het uitje en de knoflook aan in een pannetje.
- Doe dan de paddenstoelen erbij. Even lekker doorbakken.
- Dan een paar stukjes kaas erbij. Even laten smelten.
- Een scheutje room en glace als laatste.
- Even laten pruttelen en afproeven.
- Servings : 4
- Ready in : 25 Minutes
- Recipe Type : Kook-planet
Kookstudio
Kookwinkel
Inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van Kook-planet?
Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Comments are closed.