Kook-planet: Kookstudio & Kookwinkel in Leiderdorp

King krab op een frisse salade met appel en saffraanmayonaise

Smakelijke krabsalade, fris en simpel.

Print Friendly, PDF & Email

Instructions

  • 1. Maak verse mayonaise.
  • 2. Week een beetje saffraan in water.( 20 min)
  • 3. Voeg de saffraan toe aan de mayonaise.
  • 4. Zorg ervoor dat de mayo lekker dun en opsmaak is.
  • 5. Knip de poten van de krab open. Haal voorzichtig het vlees eruit. Let op dat de harde stukjes eruit zijn.
  • 6. Snijd een appeltje in kleine stukjes.
  • 7. Meng de appel met een beetje olie en azijn en zout en peper.
  • 8. Doe een beetje gemengde sla op bord.
  • 9. Leg de krab erbij en een beetje mayonaise.
  • 10. Hou het simpel en behoud de mooie smaak van de krab.