Een origineel recept voor wie van lamsvlees houdt!
Lamsrugfilet met chimichurri en witlof-aardappelsalade
-
- Cook Time
- Minutes
Ingredients
- Chimichurri: peterselie, koriander, ¼ peper, paar salie blaadjes, ½ lente ui, knoflook, olijfolie, rode wijn azijn, zout- peper, snufje gemalen komijn
- 2 stuks lamsfilet
- 2 Witlof
- 1 Appel
- 1/2 Citroen
- 2 Aardappels
- 2 eetlepels Crème fraiche
- 6 Walnoten
- 1/4 Bleekselderij
Nutrition Info
Instructions
- Doe zout en peper op het vlees.
- Bak deze kort bruin.
- Snijd de kruiden zeer fijn.
- Meng een beetje olie en azijn en voeg de andere ingrediënten toe.
- Snijd de aardappel in zeer fijn stukjes.
- Blancheer deze kort en laat deze afkoelen.
- Hou een paar grote witlof blaadjes apart.
- Snijd een beetje appel, witlof en bleekselderij in kleine stukjes.
- Meng dit met de aardappel en een lepeltje crème fraîche.
- Een klein beetje citroen,zout en peper, en een gehakt walnootje erdoor.
- Doe de salade in de grote witlof blaadjes.
- Zet het vlees voor een minuut of drie in de oven.
- Leg de witlof op bord.
- Snijd het vlees erbij en de chimichurri erbij.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Recipe Type : Kook-planet
Kookstudio
Kookwinkel
Inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van Kook-planet?
Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Comments are closed.