Vlam in de pan!
Na De Keuringsdienst van waarde over pannen met anti-aanbaklagen
Al terwijl het programma donderdag op tv werd uitgezonden, kreeg Lucien de eerste mails en appjes binnen: wat is er aan de hand met de anti-aanbaklaag?!
Het antwoord verwoordt topkok Joris Bijdendijk in het programma ongeveer zo beknopt als Lucien dat zou doen:
“Als je pannen met een anti-aanbaklaag te heet maakt, verbrandt dat spul.”
En dat spul, dat is dus die anti-aanbaklaag. Ongezond voor mens en vogel (!) en bovendien slecht voor het milieu!
Welke pannen wel goed zijn om mee te koken? Daar vertelt Lucien u graag alles over in de winkel! Maak gerust een afspraak om te komen lockdown-shoppen.
- Ik wil graag het programma van De Keuringsdienst van waarde terugkijken
- Ik wil meer informatie over de verschillende soorten pannen
- Ik kom graag lockdownshoppen bij Kook-planet
- Bekijk onze actuele aanbiedingen voor Demeyere pannen
Comments are closed.