Kook-planet Leiderdorp - 071-5424277
15-jaar-kookplanet-leiderdorp

15 jaar Kook-planet!

15-jaar-kookplanet-leiderdorp

Het is feest…want het is deze maand 15 jaar geleden dat Lucien Kook-planet opende!

“Het was 15 jaar geleden hartstikke spannend of een winkel zoals Kook-planet zou aanslaan in een dorp als Leiderdorp. Gelukkig is gebleken dat dat absoluut het geval is, Leiderdorp draagt Kook-planet al jaren een warm hart toe!”, aldus Lucien.

Natuurlijk laten we dit jubileum niet zomaar voorbij gaan! Lees verder en ontdek alle leuke acties en aanbiedingen waarmee we 15 jaar Kook-planet vieren van 17 t/m 28 oktober 2017.

pesto-metkorting15 jaar betekent 15% korting

Van 17 t/m 28 oktober ontvangt u bij ons in de winkel 15% korting op ieder tweede product (deze korting is geldig op het goedkoopste product).

Goodiebag

Tijdens de feestperiode van 17 t/m 28 oktober ontvangt u bij besteding vanaf € 50,- een Kook-planet goodiebag (zolang de voorraad strekt)!

Wat er in de goodiebag zit…? Dat houden we natuurlijk geheim, maar denk aan wat lekkers, aan handige tools voor in de keuken, aan mooie korting en nog veel meer!

Lampe Berger cadeau

Bij besteding vanaf € 45,- aan Lampe Berger-producten ontvangt u een parfum de maison (0,5l t.w.v. € 14,95) naar keuze cadeau! Alleen geldig tijdens de actieperiode van 17 t/m 28 oktober en zolang de voorraad strekt.

In de krant

Lees ook de krantenberichten uit het Leiderdorps Weekblad en het Leids Nieuwsblad.

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.