Kook-planet Leiderdorp - 071-5424277
Logo-wit_met-zwart-vlak_Kook-planet

20 jaar Kook-planet: tijd voor een nieuw logo!

De Leiderdorpse kookstudio en kookwinkel Kook-planet bestaat dit najaar twintig jaar! En ondanks de turbulente afgelopen jaren, gaat ondernemer Lucien Houwer vol goede moed vooruit. Hoe hij het jubileum viert? Met een nieuw logo!

De vraag ‘Zit de zaak hier al lang?’ wordt hem bijna wekelijks gesteld, vertelt Houwer enthousiast: “En nu ik kan antwoorden dat dit al twee decennia lang het geval is, vonden we de tijd rijp om dit ook aan ons logo toe te voegen. Daarom hebben we het logo laten opfrissen met de toevoeging ‘Sinds 2002’.” Maar, niet alles wordt veranderd aan het beeldmerk: de vijf kook-pictogrammen boven de bedrijfsnaam blijven behouden. “Die heb ik twintig jaar geleden zelf getekend dus die horen bij Kook-planet.” aldus Houwer.

“We hebben het logo laten opfrissen en ‘Sinds 2002’ eraan toegevoegd.”
Lucien Houwer

Het nieuwe logo prijkt binnenkort op de gevel in het Leiderdorpse winkelcentrum Santhorst. In de kookwinkel vinden kookliefhebbers alles wat ze in de keuken nodig kunnen hebben. En in de kookstudio organiseert Houwer thema kookavonden en reeksen kookworkshops. “Er zijn mensen die al twintig jaar komen koken, dat is wel bijzonder. Dan sta je eigenlijk met vrienden in de keuken.” Ook nieuw publiek weet de kookstudio te vinden: “Ieder jaar schrijven er nieuwe mensen in voor onze kookavonden. En dat is zeker zo leuk!”

“Laat mij maar lekker koken!”
Lucien Houwer

Aanvankelijk wilde Houwer geen toestanden rondom dit jubileum organiseren. Collega-ondernemers en vrienden drukten hem echter op het hart dat het zonde is om deze mijlpaal helemaal voorbij te laten gaan. Zeker na de Corona-jaren en in de huidige economische situatie. “Laat mij maar lekker koken, dacht ik eerst”, stelt Houwer bescheiden. “Maar ik zie wel in dat dit best een big deal is, hoor! Daarom hangen we de slingers op en gaan we vieren wat er te vieren valt! Er is al genoeg narigheid.”

Jubileumactie

Natuurlijk vieren we dit jubileum met onze klanten! Daarom krijgt u in het weekend van 4 en 5 november 2022 twintig procent korting op alles wat we van Maison Berger in huis hebben!

Kookplanet-MaisonbergerxPhilippStarck

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.