Kook-planet Leiderdorp - 071-5424277
dishes-deco-bbq-tuin-kookplanet-2

Een frisse wind door de winkel! Volop nieuwe merken

dishes-deco-bbq-tuin-kookplanet-2-liggend

Nu we weer volop aan het koken zijn en de lente in de lucht hangt, waait er een frisse wind door de winkel! Waarom? Omdat we geweldige nieuwe merken in huis hebben! En dan zijn er natuurlijk ook updates van onze all-time favorieten. Zo hebben we een nieuwe kast voor Demeyere gevuld met de mooiste pannen en is ons assortiment met WoodWick en LampeBerger weer helemaal fris.

Benieuwd naar onze nieuwe favorieten? Wat dacht u van:

 • Dishes & Deco 
  Servies in de mooiste dessins en in allerlei verschillende maten. Van grote schalen (perfect voor bij de BBQ) tot lekker kleine sausbakjes of borrelplates. Stuk voor stuk ambachtelijk vervaardigd en met de hand beschilderd. Hoe gezellig is dit?
  Bekijk de Dishes & Deco schalen in de winkel (en op de foto hierboven)
 • The Rub Club
  Veelzijdige BBQ-rubs voor de echte barbecua-liefhebber. In fantastische smaken met namen als Beehave, Tonyrub, Burnout en IPA Rub.
  Bekijk de rubs op Instagram
 • Messermeister 
  Stiekem is Lucien een beetje verliefd op deze nieuwe koksmessen! Nou ja, eigenlijk niet eens stiekem want het is een geweldig mooi merk met goede kwaliteit voor een hele schappelijke prijs.
  Bekijk de messen op Instagram
 • Bubliq
  Design op je aanrecht! Met Bubliq haal je een frisdrankmaker met stijl in huis: perfect om ieder drankje van koolzuur te voorzien. In strak zwart of een mooie koperkleur.
  Bekijk de Bubliq op Instagram
 • Ooni
  Zomerser wordt het niet: buiten pizza’s bakken met uw eigen Ooni-oven.
  Bekijk de Ooni op Instagram
 • Superkop
  Een koffiezetapparaat zonder elektra met de lekkerste koffie! Dat is Superkop. Stylish ontworpen en superslim gemaakt. Bekijk de video en ontdek ’t zelf:

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.