Kook-planet Leiderdorp - 071-5424277
kook-planet-leiderdorp-kookstudio-groepsuitje

Update over kookseizoen 2020-2021

kook-planet-leiderdorp-kookstudio-groepsuitje

Deze eerste week van september zou het moment zijn om aan kookseizoen 2020-2021 te beginnen. Alleen: dit gaat nu niet gebeuren. Voor het eerst in 18 jaar ben ik bang dat ik u geen Kerstmenu kan en mag voordoen. Dat voelt heel vervelend, maar er is simpelweg niets aan te doen.

Geduld op de proef gesteld
We hebben vele opties overwogen om onze kookavonden op een of andere manier door te laten gaan. Maar steeds kwamen we tot dezelfde conclusie. Om aan de richtlijnen te kunnen voldoen, zouden we maar met een klein aantal cursisten mogen koken. Ook aan tafel zou dit erg ongezellig worden. Tot mijn spijt kunnen en mogen we dus nog niet beginnen en wordt ons geduld nog even op de proef gesteld.

Als het licht weer op groen gaat, zullen we verdergaan waar we afgelopen maart zijn gebleven. Al uw reserveringen zijn bevroren dus een herstart is niet zo moeilijk. We waarderen uw geduld zeer, hou nog even de moed erin! Ik sta te popelen om weer te beginnen en jullie weer allemaal te zien zweten.

Het goede nieuws
Gelukkig gaat het met de winkel goed. Ik zie de vaste klantenkring met grote regelmaat en de behoefte aan goed kookgerei met een ongezouten advies blijkt nog steeds groot. Daar ben ik erg blij mee en ik hoop jullie dan ook nog vaak te kunnen helpen 🙂

Namens mij en mijn collega’s achter de schermen dank ik u voor uw geduld en medeleven. We hopen u spoedig in goede gezondheid te zien in de winkel!

Kook-planet
Lucien Houwer

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.